+372 5290139

Tere tulemast! Logi sisse või Registreeru kasutajaks

Milleks kasutada vahariiet?

08.03.2018
Milleks kasutada vahariiet?

Vahariie on vaimustav, sest sellel on lõputu hulk kasutusvõimalusi!

- Kata vahariidega kinni söögikorra ülejäägid, nt kausid, vaagnad, topsid, klaasid või muud anumad. Seejärel tõsta need olenevalt söögist kas külmkappi või jäta toatemperatuurile.

- Paki kodust lahkudes kaasa võileivad, snäkid, vahepalad, puuviljad vm.

- Säilita terveid, poolikuid või lahtilõigatud puu- ja juurvilju ning marju. Säilivad väga hästi ka toatemperatuuril, kuid külmkapis veelgi pikemalt.

- Voldi suuremast vahariidest (näiteks L või XL) kott ning säilita selles kuivatatud puuvilju ja pähkleid.

- Keera vahariidesse värsked ürdid ja maitsetaimed ning hoiusta külmkapis pikemalt kui tavapäraselt.

- Lahtiselt ostetud leib ja sai säilib vahariidesse pakitult tükk aega kauem kui kile- või paberkotis. Sama hästi käituvad saiakesed ja pirukad.

- Paki sellesse tükk juustu, sinki, vorsti või valmisküpsetatud lihalõigud.

- Valmista smuuti ning säilita seda kasvõi järgmiseks päevaks, kattes klaasi või blenderkannu vahariidega.

Vahariiet ei ole soovitatav kasutada toore liha ja kala sissepakkimiseks, kuid kui oled need eelnevalt pannud kaussi ning katad kausi vahariidega ja see ei puutu liha või kalaga otseselt kokku, on säilitamine lubatud!

Vahariiet võid kasutada ka toidu säilitamiseks sügavkülmas, kuid soovitatavalt mitte kauem kui 1 kuu, vastasel juhul võivad toote head omadused kaduda. Külmast toatemperatuurile tõstes lase vahariidel enne lahtipakkimist esmalt üles soojeneda.