Abeego asutati 2008. aastal väikese pereettevõttena, mis hakkas esimesena maailmas valmistama vahariiet toidu säilitamiseks.

Abeego tootearendus tugineb kahele põhimõttele.

Esiteks, mesilasvaha baasil vahariiet on toidu säilitamiseks kasutada loogiline, sest selline riie hingab. Kui elus toit vajaks värskena püsimiseks õhukindlalt säilitamist, siis oleksid ka leiva koorik, tomati nahk või apelsini koor juba looduse poolt õhukindlatena loodud.

Teiseks, selline vahariie on lihtsalt inspireeriv, sest näeb hea välja, tundub katsudes mõnus, lõhnab hästi ja aitab hoida toiduga täisväärtuslikku suhet.

Abeego on olnud eeskujuks paljudele mesilasvaha baasil vahariide valmistajatele. Tere tulemast toidu säilitamise tulevikku!

Näitan kõiki 2 tulemust